Julegavetips for (hobby)psykologer 2

Har du gått tom for julegaveideer? Vi følger opp forrige føljetong med noen nye, kanskje smale, produkter. Denne gangen dominerer også psykoanalysen og Freud. Hvem skulle tro det? Merkelig nok eksisterer det ingen spin-off produkter fra øvrige behandlingsretninger. Det er lite som kan toppe Freudian slippers og Psykoanalytisk dukketeater, men det er noen godbiter her også.

bustedtees.66e16e841e353f5fdfab0e68e2be88e7 Psykoanalytisk moteløve

Hva med en t-skjorte med Freud-motiv og teksten «Yo mama»? Aldri før har den Freudianske psykoanalysen blitt oppsummert enklere. Intet mindre enn Freudiansk korttidsterapi i t-skjorteform. Et must for den litt trendy psykologinerden. Produktet kjøper du på bustedtees.

pink_freud_hat-p148093300698539774tdto_210

Pink Freud trucker-cap

Hva med å kombinere Yo Mama-skjorta med en Pink Freud-cap? Finnes i flere størrelser. Pink Freud-produktene er mange. De finnes både som buttons, musematter, plakater, skjorter, bag’er og hodeplagg. I tillegg er det et polsk band som heter Pink Freud. Kvaliteten på musikken er uviss. Her finner du iallefall produktene.

freud-watch-new

Freudiansk klokke

Trenger du en daglig flashy oppdatering av Freuds teorier? Hva med en freudiansk armklokke? Hva med å ta en frekk en? Gi den til en svoren atferdsterapeut i julegave. Par det gjerne med en Rorschach-test og en bok om dissosiasjon, så er du mest sannsynlig en venn mindre. freud-1

Freud actionfigur

Et must for den actionfigurfrelste. Personlig skal jeg nå hente frem mine Transformers og He-man-figurer og la de frekventere på divanen, to dager i uken, i flere år. Med tanke på det de har vært igjennom av scenarioer har de nok godt av det.

Forsidebilde: Laurenmanning@flickr.com