Facebook i 1000

Som noen allerede kanskje vet, opprettet vi 3. desember en Facebook-gruppe. Målet var at de som ønsket det skulle få informasjon om nye artikler. I tillegg muliggjør gruppen små tips om psykologiinfo du finner andre steder enn hos oss.

I går, en måned etter oppstart, passerte vi 1.000 medlemmer! Det høres kanskje ikke mye ut. Ad hoc-grupper med tittelen ”I’ll eat my computer when this group passes 1.000.000”, får gjerne 3 millioner medlemmer i løpet av to døgn. Vi føler (kanskje urettmessig) at vi har et bedre budskap og vi har – i motsetning til PC-spiseren – kommet for å bli.

Entusiasmen vår var stor og oppriktig da gruppen bikket 50 medlemmer, at den skulle 20-dobles var ikke i våre tanker. Nå er til og med de fleste medlemmene ikke direkte bekjente, så takk til alle som anbefalt gruppen og bloggen vår. Til dere bekjente som av ren pliktfølelse er medlemmer, men som irriterer seg over stadige oppdateringer: Sett deg selv fri og meld deg ut. Vi har et godt støtteapparat som leder oss trygt gjennom den skuffelsen.

Utviklingen på Psykologibloggens Facebook-gruppe

Til slutt: Irriterer du deg over at vi dekker for få eller ensidige tema? Ta umiddelbart kontakt og tips oss. Vi kan ikke love at vi dekker det selv, men du tar kanskje utfordringen?

Ris og ros mottas med takk. Enten i kommentarfeltet under, eller på e-post. Takk for støtten!

Bli medlem i Facebook-gruppen her (åpen for alle) og følg oss på Twitter