Aprilsnarr: Psykologibloggen oppkjøpt av legemiddelfirma

Psykologibloggen har hatt en nedadgående tendens i det siste. Publiseringshastigheten har blitt laber. Det er sjelden noen melder seg for å sende inn gjesteinnlegg. Vi har derfor vurdert å legge ned hele bloggen, slik at våre lesere heller kan bruke sin tid til å saumfare gode alternativer, som Webpsykologen, svenske Psykologibloggen og Psykologifabriken.

Det var imidlertid før vi i for noen uker siden ble kontaktet av et større legemiddelfirma og nå har fått en gullkantet avtale, som vil medføre at psykologibloggen vil komme til å vare i flere tiår fremover. Vi er enormt glade over tilbudet, og vil sette igang med ny giv etter avtalen kommer i boks i mai. Derfor dette hemmelighetskremmeriet om navn etc.

Noen endringer har vi imidlertid måtte innfinne oss med:

  1. Psykoterapiformerserien kommer til å legges ned, og innlegg herifra slettes. I stedet kommer Psykofarmakaserien.
  2. Det glidende banneret på forsiden vil fungere som reklame for ulike farmakologiske merker.
  3. Redaktør for siden vil ikke lenger være Jonas Vaag, men nå lederen i selskapet som har kjøpt oss opp.
  4. Vi kommer til å tone ned psykologifaget.

Håper likevel alle vil fortsette å benytte seg av psykologibloggen, og at endringene faller i smak!

Takk for oppmerksomheten.