Video: Terapi på din iPhone?

De siste ukene har jeg forsøkt en liten mobil-app som heter «M!ndi». Dette er en selvhjelpsapplikasjon som er ment å skulle hjelpe personer som sliter med ubehagelige tanker/følelser. Applikasjonen er basert på aksept og forpliktelsesterapi (se artikkel skrevet om dette tidligere). Det jeg har forsøkt til nå er gratisversjonen.

Selv om det virker som en god ide, synes jeg nok at utviklerne har en del å gå på innhold og ulike øvelser. Men når det er sagt baserer jeg meg bare på gratisversjonen når jeg sier dette. Gratisversjonen består i at brukeren mottar ulike meldinger som gir ulike råd i å skulle forholde seg til ubehagelige tanker og følelser på en annen måte, samtidig som den utfordrer brukeren på verdier og livsvalg. Disse beskjedene får man mer eller mindre tilfeldig fordelt i løpet av dagen.

Lyst til å se på denne applikasjonen? Her er link: http://itunes.apple.com/hk/app/m!ndi-personal-trainer-for/id525826927?mt=8