Direkte fra Helse i Utvikling 13

Onsdag 6. nov kl 10 er det duket for «Helse i utvikling 13», en konferanse som tar for seg et stort og viktig spørsmål: Hvem skal få hvilken hjelp?

Helsebudsjettet er ikke utømmelig og vi har ikke anledning til å gi alle optimal behandling alltid. Derfor faller det på politikere (gjennom lovgivning) og helsepersonell (i det daglige) å avgjøre hvem som skal få hjelp først, hvilken hjelp de skal få og hvem som må vente eller ikke få hjelp i det hele tatt. Det er en debatt som provoserer mange, men som vi likevel er avhengige av å ta. Vi snakket nylig om dette i en episode av Psykologlunsj.

Konferansen åpnes av helse- og omsorgsminister Bent Høie og etter det går det slag i slag med innlegg fra viktige norske og internasjonale personer, før det hele avsluttes med en paneldebatt.

Jeg skal (så godt det lar seg gjøre) blogge live fra konferansen på denne siden. Om du har spørsmål underveis kan du bruke Twitter. Skriv til @tankesmed og bruk hashtagen #HIU13For øvrig kan du følge meg på Facebook og

DIREKTE FRA HELSE I UTVIKLING 13

 

//