Om denne nettsiden
Jonas Vaag, professor i psykologi og psykologspesialist, skriver om ulike psykologiske tema, gjerne i et noenlunde spekulativt fremtidsperspektiv.

#87 – Mjaaland, psykisk helsevern i villrede og attraktive skolebilder

Tommy, Jonas og Jan-Ole møtes til lunsj nummer 87. Marianne Mjaaland har skrevet bok om et psykisk helsevern på villspor, og vi diskuterer hennes seneste uttalelser i media (Aftenposten og Dagsnytt 18). Riktignok uten å ha lest boka… I tillegg tar vi for oss om hvorvidt det lønner seg å ha det fineste skolebildet i årboka. Da med tanke på om du i det senere livet har lengre ekteskap enn andre.

Send spørsmål og innspill til oss gjennom vår facebookside eller via twitter (@psykologlunsj). Følg også Tommy (@tommymangerud), Jonas (@JRVaag) og Jan-Ole (@tankesmed) på twitter.

Spill av episoden på følgende måter:

Artikler:

Om pene skolebilder: https://digest.bps.org.uk/2017/03/13/attractive-people-have-shorter-relationships-and-are-more-interested-in-alternative-partners/#more-20725

Mjaaland om psykisk helsevern: http://www.aftenposten.no/amagasinet/Overlege-Marianne-Mjaaland-om-norsk-psykiatri–Vi-trenger-hjelp-utenfra-614053b.html