#77 – «Og hver morgen våkner jeg» – Intervju med Marita Hansen

I denne episoden av Psykologlunsj har vi besøk av forfatter Marita Hansen. Hennes bok «Og hver morgen våkner jeg» handler om sorgen etter tapet av kjæresten Vidar; om tiden de hadde sammen, og tiden etter at han falt med hjertestans i skiløypa. Vi snakker om sorg, savn og hvordan skriving kan bidra i sorgprosessen. Boken til Marita er utgitt på Cappelen Damm og finnes trolig på din lokale bokhandel (hvis ikke, så etterspør du den).

Send spørsmål og innspill til oss gjennom vår facebookside eller via twitter (@psykologlunsj). Følg også Tommy (@tommymangerud), Jonas (@JRVaag) og Jan-Ole (@tankesmed) på twitter.

Spill av episoden på følgende måter:

Shownotes:

https://www.cappelendamm.no/_dokumentar/samfunn-og-debatt/og-hver-morgen-v%C3%A5kner-jeg-marita-hansen-9788202494056

Play