Påskelunsjquiz episode #1 – Første gåte

Jonas har fått sin barndomsdrømmene sine oppfylt gjennom å få lede sin egen psykologiske påskelabyrint, etter modell av Påskelabyrinten på NRK P1. Med seg på laget har han Roger Hagen, førsteamanuensis fra Psykologisk Institutt på NTNU.

I hver episode vil du bli presentert med en gåte, som skal lede deg til det stedet vi skal dra til. Den påfølgende dagen vil du få flere hint om den personen og det stedet vi skulle til i forrige episode, før du igjen mottar en ny gåte. I siste episode skal du lage et løsningsord ut av spesifikke bokstaver i disse stedsnavnene.

Dette løsningsordet kan du sende inn via en link, for å delta i trekningen av intet mindre enn 100 Kvikk-Lunsj-sjokolader, sponset av Psykologiforbundet.

Følg med på psykologisk.no for mer informasjon.