#104 – Digitale rotter og Donald Trump

Vi avslører at vi skal gjennomføre episode 100 på Samfundet (i Trondheim) den 24. februar 2019. Vi ønsker at så mange som mulig kommer! Det varer fra 17-1830. Sjekk ut eventen som ligger ut på Facebook. I denne episoden snakker Tommy om forskning på atferdsendring, med utgangspunkt i en studie som har brukt digitale rotter. Vi avslører vår inkompetanse i forståelsen av verdien av digital rotteforskning. I tillegg har over 800 eksperter svart på hvordan personligheten til ulike internasjonale politikere ser ut. Blant annet Donald Trump.

Send spørsmål og innspill til oss gjennom vår facebookside eller via twitter (@psykologlunsj). Følg også Tommy (@tommymangerud), Jonas (@JRVaag) og Jan-Ole (@tankesmed) på twitter.

Spill av episoden på følgende måter: